Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mürsel Sabancı, Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanımız Yahya Akduman, Kent Konseyi Genel Sekreteri Mürşit Canbulat, Kütüphane ve Müzeler Şube Müdürü Faruk Öncü ve Yazar Ahmet Kot ilçemizdeydi.

Bir dizi ziyaret için ilçemize teşrif eden heyet ilk olarak Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz’İ makamında ziyaret ettiler.

Akabinde ilçemize kazandırmak üzere önümüzdeki süreçte hayata geçireceğimiz İvrindi Belediyesi Millet Kütüphanesi alanını ziyaret eden heyet hemen yakınında inşaatı devam eden Otel ve Çok Amaçlı Salon inşaatında yürütülen çalışmaları yerinde incelediler.

Programa Maharetli Eller Yaşam Merkezini ziyaret ederek programa devam eden heyet, orada üretilen ürünleri inceleyip, kursiyerler ile bir araya geldi.