7’den 70’e her kesime hitap edecek yatırımları hemşehrilerimiz ile buluşturuyor, gelişen ve adından söz ettiren bir İvrindi için durmadan çalışıyoruz.

✅Büyükşehir Belediyesi ve İvrindi Belediyesi işbirliği ile çocuklarımız rahat ve güvenle oynasın, aileler hoş vakit geçirsin diye ilçe geneline #32 yeni park kazandırıp, kullanım açısından sorun teşkil eden #14 oyun grubunun tadilatını gerçekleştirdik.

✅Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ın destekleri ile ilçe genelinde #22 km sıcak asfalt,

#16 km beton asfalt ve #66.90 km sathi kaplama çalışmaları yürüterek konforlu ulaşım için önemli adımlar attık.

✅İlçemizin sembollerinden biri olan, tarihi ile önemli yere sahip dünyada 5 Türkiye’de 2 adet bulunan ve en büyüğü ilçemizde yer alan İda Madra projesinin ayağı UNESCO onaylı Gökkemer (Deliktaş) jeosit alanını İlçe Turizmine kazandırdık.

Hayata geçirdiğimiz projeler, yürüttüğümüz çalışmalar daha modern bir İvrindi için…