Bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi ile yanıp tutuşan bir millete, en güzel hediyedir Cumhuriyet.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100.yılı ilçemiz Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen program ile kutlandı.

Program Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı.
Akabinde günün anlam ve önemini belirten konuşma Kaymakamımız Umut Pazarcı tarafından gerçekleştirildi.
Şiirlerin okunması, halk oyunları gösterileri ve gerçekleştirilen resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakamımız Unut Pazarcı, Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Orçun Kıvrak tarafından hediye takdimi ile devam ederken öğretmenlerimiz tarafından Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türkülerin okunması ile sona erdi

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.
Devletimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz.