Ak Parti Balıkesir Milletvekilimiz Mustafa Canbey, Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Önder, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanımız Ali Zeybek, Meclis Üyelerimiz, Ak Parti İlçe Başkanı Muharrem Akçal, yönetim kurulu, Kadın Kolları Başkanı Nurdane Gökdere, Gençlik Kolları Başkanı Burak Pala ile MHP ilçe Başkanı Özcan Akbaba’nın katılımıyla Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kıralan ile toplantıda bir araya geldiler.

Başkanımız Yusuf Cengiz öncülüğünde gerçekleştirilen programda ilçemizin meşhur lezzetlerinin tescillenmesindeki göstermiş olduğu özverili çalışma ve destekleri sebebiyle hocamıza teşekkür edip plaket takdim edildi.

Programda “İlçemizin meşhur lezzetlerinin tanınması ve ilçemize has nice ürünlerin coğrafi işaret kazanmasına yönelik çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” mesajı verildi