Liseler arası Genç Sadâ Kur’an- Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Finali İlçemiz İvrindi Anadolu İmamhatip Lisesi’nde gerçekleştirildi.Programa; İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Belediye Başkan Yarcımcımız Ahmet Önder, İl Müftü Yardımcısı Hasan Başkırık, İlçe Müftümüz Nurullah Birlik, Balıkesir Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Lütfü Cengiz, İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Tayfun Aksoy, yarışmacı öğrenciler ile yakınları katılım sağladı. Yarışmanın ardından İvrindi Anadolu İmamhatip Lisesi ilahi grubu öğrencilerinin seslendirdiği ilahiler eşliğinde semazen gösterisi izleyiciler ile buluştu.Düzenlenen yarışmada dereceye giren Bandırma Öztaylan Anadolu İmamhatip Lisesi öğrencisi Musab Zeki Mog, Balıkesir Karesi Anadolu İmamhatip Lisesi öğrencisi Musa Enes Uzun, Gönen Anadolu İmamhatip Lisesi öğrencisi Talhâ Bilgiç’e ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz ve İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Tayfun Aksoy tarafından takdim edildi. Dereceye giren öğrenciler başta olmak üzere, tüm öğrencilerimizi ve programın gerçekleştirilmesinde emeği geçenleri tebrik ediyoruz.