İLÇEMİZDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.

24 Kasım Öğretmenler Günü Vesilesiyle İlçemiz Atatürk Meydanı'nda Çelenk Sunma Programı gerçekleştirildi.

Programa Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Yücel, İlçemiz Mülki ve İdari Amirleri Katılım Sağladı.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş eğitimciler adına saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. Atatürk Meydanı´nda yapılan çelenk sunma töreninin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasında vurgu yaptığı öğretmenlik mesleği; Toplumun geleceğinin harcını yoğuran, gençlerine şekil veren, her çeşit meslek erbâbının yetişmesine öncülük yapan, eriyen ve etrafını aydınlatan bir mum gibi, bütün bunları yaparken de hep kendinden bir şeyler veren bir grubu, öğretmenleri hatırlayacağımız bir günü kutluyoruz. dedi.

Program öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının ardından sona erdi.

Ulaşılmayan, yolu açılmayan mahallemiz kalmadı.
BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ’DEN HOŞ GELDİN BEBEK ZİYARETİ
7256 Sayılı Vergi Ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun Kapsamında Borçların Yeniden Yapılandırması
KARAÇEPİŞ GÖLETİ AVLAK ALANI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM İLE BÜYÜKŞEHİR BİNASINDA BİR ARAYA GELDİ
ARALIK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
OTEL VE ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAATINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
TÜM HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN
Belediye BaşkanımızYusuf Cengiz Balıkesir Orman Fidanlık Müdürü Metin Kasar'ı İvrindi Orman İşletme Müdürümüz Canan Avcu ile ziyaret ettiler.
Valimiz Sn. Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanımız Jandarma Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürümüz Hasan Onar Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz’e ziyarette bulundular.