TÜM HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN

Bir önceki yıl anahtar teslimatını gerçekleştirdiğimiz İlçemiz TOKİ konutlarını bugün itibari ile doğalgaza kavuşturduk.
Daha önce çalışmalarını tamamladığımız ve AKSA Doğalgaz ile altyapı hat döşeme işlemlerini 7 Eylül, Bedrettin ve Sakarya mahallelerimizde sona erdirdik. Altyapı çalışmalarımız Kurtuluş mahallemizde devam ediyor.
Belediyemiz ve Altyapı döşeme çalışmalarını yürüten AKSA Doğalgaz şirketinin çalışmaları tamamladığı yukarıda belirtilen mahallelerimizde kullanıcılarımızın dairelerine kombi yaptırmak için anlaştığı tesisatçı firmadan kaynaklı sorunların Belediyemiz ve AKSA Doğalgaz şirketi ile bir bağlantısı bulunmamaktadır.
Doğalgaz kullanmaya başlayan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun

Ulaşılmayan, yolu açılmayan mahallemiz kalmadı.
BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ’DEN HOŞ GELDİN BEBEK ZİYARETİ
7256 Sayılı Vergi Ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun Kapsamında Borçların Yeniden Yapılandırması
KARAÇEPİŞ GÖLETİ AVLAK ALANI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM İLE BÜYÜKŞEHİR BİNASINDA BİR ARAYA GELDİ
ARALIK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İLÇEMİZDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.
OTEL VE ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAATINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Belediye BaşkanımızYusuf Cengiz Balıkesir Orman Fidanlık Müdürü Metin Kasar'ı İvrindi Orman İşletme Müdürümüz Canan Avcu ile ziyaret ettiler.
Valimiz Sn. Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanımız Jandarma Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürümüz Hasan Onar Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz’e ziyarette bulundular.