Valimiz Sn. Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanımız Jandarma Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürümüz Hasan Onar Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz’e ziyarette bulundular.

İade-i ziyarette bulunan Valimiz Sayın Hasan Şıldak ve beraberindeki heyeti, Kaymakamımız Fatma Turhan Keser, Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Ak Parti İlçe Başkanımız Muharrem Akçal, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Önder, İlçe Jandarma Komutanımız Kenan Altıntaş, İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiser Yardımcısı Ahmet Fener ve Belediye Birim Müdürlerimiz karşıladı.
Valimize ve beraberindeki heyete ilçemize teşrifleri ve Belediyemize yapmış oldukları ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyoruz

İLÇEMİZDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.
OTEL VE ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAATINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
TÜM HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN
Belediye BaşkanımızYusuf Cengiz Balıkesir Orman Fidanlık Müdürü Metin Kasar'ı İvrindi Orman İşletme Müdürümüz Canan Avcu ile ziyaret ettiler.
İLÇEMİZDE 10 KASIM ULU ÖNDER ATATÜRK’ü ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İlçe merkezimizde Covid-19 denetimleri gerçekleştirildi.
İlçemiz Çevre yolunda çalışmalar sürüyor
Başkanımız Yusuf Cengiz, Birim Müdürlerimiz ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen program dahilinde İlçemiz Atatürk Meydanı’nda çelenk koyma töreni düzenlendi.
Isparta Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Aziz Tuna İlçemizde misafir ettik.