İlçe merkezimizde Covid-19 denetimleri gerçekleştirildi.

Kaymakamımız Fatma Turhan Keser ve Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz iş yerlerini ziyaret ederek, esnaf ve hemşehrilerimiz ile bir araya geldi.
Maske ve sosyal mesafe denetimi yaparak içinde bulunduğumuz süreç ile ilgili bilgilendirme yaptılar.
“Hava şartlarının da virüsün yayılımına müsait olduğu zaman dilimindeyiz.
Virüsün, İlçemizde de olumsuz etkileri sürdüğü bilincine vararak tedbirimizi Maske😷, Sosyal Mesafe ↔️,
Kişisel Hijyen🧼 kurallarına titizlikle uyarak alalım.
Toplu alanlardan uzak durarak teması minimize edelim.
Hiç bir virüs alacağımız tedbirlerden güçlü değildir
Salgını, birlikte alacağımız tedbirler ile aşacağız” mesajını verdiler

İLÇEMİZDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.
OTEL VE ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAATINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
TÜM HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN
Belediye BaşkanımızYusuf Cengiz Balıkesir Orman Fidanlık Müdürü Metin Kasar'ı İvrindi Orman İşletme Müdürümüz Canan Avcu ile ziyaret ettiler.
Valimiz Sn. Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanımız Jandarma Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürümüz Hasan Onar Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz’e ziyarette bulundular.
İLÇEMİZDE 10 KASIM ULU ÖNDER ATATÜRK’ü ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İlçemiz Çevre yolunda çalışmalar sürüyor
Başkanımız Yusuf Cengiz, Birim Müdürlerimiz ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen program dahilinde İlçemiz Atatürk Meydanı’nda çelenk koyma töreni düzenlendi.
Isparta Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Aziz Tuna İlçemizde misafir ettik.