29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen program dahilinde İlçemiz Atatürk Meydanı’nda çelenk koyma töreni düzenlendi.

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen törene İlçe Kaymakamımız Fatma Turhan Keser , Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Önder, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Yücel, İlçe Mülki ve idari amirlerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz ve vatandaşlarımız katılım sağladı
Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 97’nci yıl dönümünde Gazi başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

İLÇEMİZDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.
OTEL VE ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAATINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
TÜM HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN
Belediye BaşkanımızYusuf Cengiz Balıkesir Orman Fidanlık Müdürü Metin Kasar'ı İvrindi Orman İşletme Müdürümüz Canan Avcu ile ziyaret ettiler.
Valimiz Sn. Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanımız Jandarma Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürümüz Hasan Onar Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz’e ziyarette bulundular.
İLÇEMİZDE 10 KASIM ULU ÖNDER ATATÜRK’ü ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İlçe merkezimizde Covid-19 denetimleri gerçekleştirildi.
İlçemiz Çevre yolunda çalışmalar sürüyor
Başkanımız Yusuf Cengiz, Birim Müdürlerimiz ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Isparta Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Aziz Tuna İlçemizde misafir ettik.