Gençlerimize ve çocuklarımıza değer veriyor, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz

Küçükyenice mahallemizde yürüttüğümüz halı saha inşaatımızı oynanabilecek seviyeye getirdik. Üst file montajı ile birlikte tamamlamış olacağız
📌Okçular mahallemize kazandıracağımız halı saha çalışmalarında sona gelindi. Halı yayma işlemi tamamlandı. Şu an ışıklandırma çalışmasını sürdürüyoruz. Akabinde etrafının kapatılması ile mahallemizin genç ve çocukları için kullanıma sunacağız
📌 Daha önce yapımı gerçekleşen ve toprak zemin olarak kullanılan Yağlılar ile Çarkacı mahallelerimizin halı sahalarının suni çime çevirme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde bu iki mahallemizde suni çime kavuşmuş olacak.

İLÇEMİZDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.
OTEL VE ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAATINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
TÜM HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN
Belediye BaşkanımızYusuf Cengiz Balıkesir Orman Fidanlık Müdürü Metin Kasar'ı İvrindi Orman İşletme Müdürümüz Canan Avcu ile ziyaret ettiler.
Valimiz Sn. Hasan Şıldak, İl Jandarma Komutanımız Jandarma Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürümüz Hasan Onar Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz’e ziyarette bulundular.
İLÇEMİZDE 10 KASIM ULU ÖNDER ATATÜRK’ü ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İlçe merkezimizde Covid-19 denetimleri gerçekleştirildi.
İlçemiz Çevre yolunda çalışmalar sürüyor
Başkanımız Yusuf Cengiz, Birim Müdürlerimiz ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle gerçekleştirilen program dahilinde İlçemiz Atatürk Meydanı’nda çelenk koyma töreni düzenlendi.