Hafta sonunu mahalle ziyareti gerçekleştirmeye yönelik planlayan Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz ziyaretlerine Büyükyenice mahalelmizi ziyaret ederek başladı. Orada yürüttüğümüz çalışmaları ve süren camii inşaatını yerinde inceleyen Başkanımız Yusuf Cengiz sonrasında Taşdibi mahallemizi ziyaret ederek orada yürütülecek çalışmalar ile mahalle muhtarı Ramazan Eser'den bilgi aldı ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle ziyaretleri kapsamında Büyükyenice- Korucu bölge ziyaretlerini dönüşünde biber tarlasında çalışan işçilere kolay gelsin dileklerini ileten Başkanımız Yusuf Cengiz onlarla birlikte biber topladı.Gününü Açal-Akçalören mahallelerini ziyaret ederek noktlayan Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz geçtğimiz günlerde vefat eden Akçalören mahallemizden Mesut Bulut’un babası Mehmet amcamız için yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

İlçemiz yeni sembolüne kavuşuyor.
MAHALLE MUHTARLARI İLE 3 ETAPTA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TOPLANTININ İLK ETABI BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU'NUN 98. YIL DÖNÜMÜ ATATÜRK MEYDANINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAM İLE KUTLANDI
VALİ HASAN ŞILDAK İVRİNDİ’DE
İLÇEMİZ HAK ETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞUYOR
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Milletvekillerimiz Belgin Gökçe Uygur, Mustafa Canbey ve Beraberindeki heyet ile birlikte ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler
Güzel ilçemize güzel süprizlerimiz var.
Artık tozmayacak 🙌
İLÇEMİZDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI