İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU'NUN 98. YIL DÖNÜMÜ ATATÜRK MEYDANINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAM İLE KUTLANDI

Program, Ak Parti Balıkesir Milletvekilimiz Mustafa Canbey, İlçe Kaymakamımız Fatma Turhan Keser, Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Önder, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Muharrem Akçal, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Sivri, İyi Parti İlçe Başkanı Engin Lapanta ve İlçemiz Daire Müdürleri’nin katılımları İle gerçekleşti.
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Şanlı mücadelede bu vatanın kurtulması için tarih boyunca şehit olan bütün şanlı ecdadımızı rahmetle anıyoruz.
Kurtuluşumuz Kutlu Olsun

İlçemiz yeni sembolüne kavuşuyor.
MAHALLE MUHTARLARI İLE 3 ETAPTA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TOPLANTININ İLK ETABI BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
VALİ HASAN ŞILDAK İVRİNDİ’DE
İLÇEMİZ HAK ETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞUYOR
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Milletvekillerimiz Belgin Gökçe Uygur, Mustafa Canbey ve Beraberindeki heyet ile birlikte ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler
Güzel ilçemize güzel süprizlerimiz var.
Artık tozmayacak 🙌
İLÇEMİZDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI