Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Milletvekillerimiz Belgin Gökçe Uygur, Mustafa Canbey ve Beraberindeki heyet ile birlikte ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler

İlk etapta Belediye Başkanımızı ziyaret eden ekip ardından Atatürk meydanında hemşehrilerimiz ile bir araya geldi.

Akabinde BALMEK binamızda Maharetli Eller Yaşam Merkezinde üretilen ürünleri yerinde inceleyen ekip, kursiyerlerle bir araya eldi.

Programa İlçemiz Anadolu İmam Hatip Lisesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel ve okul müdürleri ve idarecileri Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Milletvekillerimiz Belgin Gökçe Uygur, Mustafa Canbey ve Beraberindeki heyet istişare gerçekleştirerek Okullar Bölgesi Kampüs alanından ayrıldı.

Programa Korucu mahalle muhtarı Hüsniye Öz ile bir araya gelerek devam eden ekp akabinde mahalle halkı ile bir araya gelerek isteklerini dinledi. Sonrasında mahallede yapımı devam eden Camii inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İlçemiz yeni sembolüne kavuşuyor.
MAHALLE MUHTARLARI İLE 3 ETAPTA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TOPLANTININ İLK ETABI BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU'NUN 98. YIL DÖNÜMÜ ATATÜRK MEYDANINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAM İLE KUTLANDI
VALİ HASAN ŞILDAK İVRİNDİ’DE
İLÇEMİZ HAK ETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞUYOR
Güzel ilçemize güzel süprizlerimiz var.
Artık tozmayacak 🙌
İLÇEMİZDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI