Güzel ilçemize güzel süprizlerimiz var.

Kurulumu devam etmekte olan Belediyemize ait Yıkama Eleme Tesisleri çok yakın zamanda faaliyete geçecektir.
Tesisin kurulum aşamasını Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Başkan Yardımcımız Ahmet Önder, Ak Parti İlçe Başkanımız Muharrem Akçal ve Meclis Üyelerimiz yerinde incelediler.
Hizmet akışı çerçevesinde büyük bir önem arz eden, İlçemiz alt yapı, üst yapı hizmetlerinde kullanılmak üzere malzeme temini sağlayacak olan tesisi çok yakında faaliyete geçireceğiz.

İlçemiz yeni sembolüne kavuşuyor.
MAHALLE MUHTARLARI İLE 3 ETAPTA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TOPLANTININ İLK ETABI BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU'NUN 98. YIL DÖNÜMÜ ATATÜRK MEYDANINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAM İLE KUTLANDI
VALİ HASAN ŞILDAK İVRİNDİ’DE