İLÇEMİZDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İlçe Genelinde asfalt bulunmayan mahallelerimizde asfaltlama çalışmaları başladı.
Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile ilçe genelinde mahalleler arası asfaltlama çalışmalarımızın startı, Büyük Ilıca, Gebeçınar ve Küçük Ilıca mahallelerimizde verildi.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz, Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcımız Hüseyin Turhan, Büyükşehir Yol Şube Daire Başkanı Gökhan Mit, Yol Şube Müdürü Serhat Sanu, meclis üyelerimiz ve mahalle muhtarlarımız ile birlikte güzergah üzerinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyip, hemşehrilerimiz ile bir araya geldiler.
Büyük Ilıca mahallemizde tamamlanılan ve
Gebeçınar - Küçük Ilıca mahallelerimizde devam eden asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde bir çok yere yayma hedefi ile çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

İlçemiz yeni sembolüne kavuşuyor.
MAHALLE MUHTARLARI İLE 3 ETAPTA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TOPLANTININ İLK ETABI BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU'NUN 98. YIL DÖNÜMÜ ATATÜRK MEYDANINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAM İLE KUTLANDI
VALİ HASAN ŞILDAK İVRİNDİ’DE
İLÇEMİZ HAK ETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞUYOR
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Milletvekillerimiz Belgin Gökçe Uygur, Mustafa Canbey ve Beraberindeki heyet ile birlikte ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler
Güzel ilçemize güzel süprizlerimiz var.
Artık tozmayacak 🙌