Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kıymetli Hemşehrilerim;

Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Kurban Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Kurban, Allah’a itaat ve teslimiyet şuuru ile ibadet etmenin ve O’nun rızası uğruna gösterilen fedakârlığın en güzel ifadesidir

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Bayramlar,  her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı,  eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği; yetimlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği; fakir-fukaranın aranıp gözetildiği; muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği; dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği; sevgi, saygı,  hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı; müstesna günleri ifade eder.  Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız.

Bu güzel ve coşkulu bayram günlerinde, başta aile büyüklerimiz olmak üzere bütün yakınlarımızı, komşularımızı, şehit yakınlarını ve gazilerimizi, hasta ve kimsesizleri ziyaret etmeli, fakir ve muhtaç durumda olanlara destek olmalı, hiç kimseyi bu bayram coşkusunun dışında bırakmamaya özen göstermeliyiz.

Bu özel günlerde milli ve dini duyguları, inançları, örf ve adetleri uygularken geçmişine bağlı, geleceğine sağlam temeller üzerinde bakabilen insanlar yetişmesinin önemine dikkat çekmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimiz başta olmak üzere Tüm İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZCA TÜM TÜRKİYE'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN KORONAVİRÜS DENETİMLERİ İLÇEMİZDE'DE UYGULANDI
BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İVRİNDİ’de CAMİLER KURBAN BAYRAMINA HAZIR
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞİİR OKUMA VE RESİM YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
İLÇEMİZ SINIRLARI İÇERİSİNDE FAALİYET GÖSTERECEK AYDENİZ ET ENTEGRE TESİSİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR
Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ'DEN MAHARETLİ HANIMLARA TEŞEKKÜR
Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA YAD EDİYORUZ