BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İnsanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, maneviyatı en yüksek günlerdir Bayramlar...
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz ve Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Önder, mesai kavramı gözetmeksizin ilçemizin her bir noktasına hizmet ulaştırmak adına çalışmalarını gerçekleştirilen kıymetli personellerimiz ile bayramlaşma programı gerçekleştirdiler.
İçinde bulunduğumuz salgın süreci geçmiş değil. Bayramda maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim.
Sağlık sıhhat içerinde nice Bayramlara erişmek dileği ile;
Kurban Bayramımız mübarek olsun

İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZCA TÜM TÜRKİYE'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN KORONAVİRÜS DENETİMLERİ İLÇEMİZDE'DE UYGULANDI
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
İVRİNDİ’de CAMİLER KURBAN BAYRAMINA HAZIR
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞİİR OKUMA VE RESİM YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
İLÇEMİZ SINIRLARI İÇERİSİNDE FAALİYET GÖSTERECEK AYDENİZ ET ENTEGRE TESİSİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR
Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ'DEN MAHARETLİ HANIMLARA TEŞEKKÜR
Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA YAD EDİYORUZ