İVRİNDİ’de CAMİLER KURBAN BAYRAMINA HAZIR

İlçe genelindeki tüm camilere dezenfekte noktası oluşturuldu

İvrindi Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı’nda Bayram namazı ve diğer vakitlerde yoğunluk yaşanma ihtimali öngörülerek önlemlerini sıklaştırdı

Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’in talimatıyla 4 ilçe merkezi ve 65 kırsal mahalle olmak üzere 69 mahallede bulunan 93 camiye dezenfekte noktası oluşturuldu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir önceki Ramazan Bayramı’nı bir arada geçiremeyen vatandaşın Kurban Bayramı’nda bir araya gelerek oluşabilecek yoğunluk sebebiyle bir takım tedbirler aldıklarını dile getiren Başkan Cengiz;

“ Nihayetinde kurban bayramına erdik. Kurban Bayramını ailesi ve sevdikleriyle geçirmek isteyen hemşehrilerimiz şimdiden memleketlerine dönüş hazırlıklarına başladı. İlçe genelinde şu an için bir vaka söz konusu değil ancak Bayram dolayısıyla çevre il ve ilçelerden memleketimize Bayram için dönüşler olacak. Tedbirlerimizi aldık. Bu tedbirlerin biri de daha önce ilçe merkezi kamu kurum ve kuruluşlarına oluşturduğumuz dezenfekte noktalarını genişleterek ilçe genelinde bulunan 93 adet camiye yaydık. Bayram namazı ve vakit namazlarında yaşanabilecek yoğunluğa karşı hijyen kuralına istinaden ekiplerimizce bu çalışmayı başlattık. Bugün itibariyle ekiplerimiz çalışmaları tamamladı. Camilerimiz ibadete açılmadan önce detaylı temizlik çalışması yürütmüştük, bu oluşturmuş olduğumuz dezenfekte noktası ile ibadete hazır hale getirdik. Hemşehrilerimizin Kurban Bayramında yaşanabilecek yoğunluk sebebiyle tedbiri elden bırakmamasını maske, mesafe, hijyen kurallarını ihmal etmeyerek tedbirlerini almalarını, temastan kaçmalarını önemle rica ediyorum. Kıymetli hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı şimdiden kutlu olsun” dedi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZCA TÜM TÜRKİYE'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN KORONAVİRÜS DENETİMLERİ İLÇEMİZDE'DE UYGULANDI
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞİİR OKUMA VE RESİM YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
İLÇEMİZ SINIRLARI İÇERİSİNDE FAALİYET GÖSTERECEK AYDENİZ ET ENTEGRE TESİSİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR
Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ'DEN MAHARETLİ HANIMLARA TEŞEKKÜR
Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA YAD EDİYORUZ