BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞİİR OKUMA VE RESİM YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Pırıl pırıl gençlerimizi, geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz ile beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Yücel, Şehit Turan Kurt Ortaokul Müdürü Veysel Erikli ve Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya Ortaokul Müdürü Nevzat Demirel Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz'i makamında ziyaret etti

Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. sene-i devriyesi dolayısı ile ilçemizde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü şiir okuma yarışmasında dereceye giren Anadolu İmam Hatip Lisesi‘nden Hayrunnisa Yücel, Şehit Turan Kurt Orta Okulu’ndan Tuğba Akdemir ile resim yarışmasında dereceye giren Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya Ortaokulu’ndan Fatma’nın Başçıoğlu’nu makamında ağırlayıp naçizane hediyelerini takdim ettii.
"Milletin gücünden büyük güç olmadığını tüm dünyaya kanıtladığımız o tarihi geceyi okudukları şiirler ve çizdikleri resim ile bizlere duygu dolu anlar yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyor, hayalini kurdukları güzel bir gelecek diliyorum.
Gençlerimizi bu günlere getiren ve başarılarının en büyük pay sahibi başta aileleri olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerini kutluyorum" dedi

İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZCA TÜM TÜRKİYE'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN KORONAVİRÜS DENETİMLERİ İLÇEMİZDE'DE UYGULANDI
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İVRİNDİ’de CAMİLER KURBAN BAYRAMINA HAZIR
İLÇEMİZ SINIRLARI İÇERİSİNDE FAALİYET GÖSTERECEK AYDENİZ ET ENTEGRE TESİSİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR
Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ'DEN MAHARETLİ HANIMLARA TEŞEKKÜR
Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA YAD EDİYORUZ