İLÇEMİZ SINIRLARI İÇERİSİNDE FAALİYET GÖSTERECEK AYDENİZ ET ENTEGRE TESİSİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek ,Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Önder ,Ak Parti Savaştepe İlçe Başkanı Mehmet Sıkıcıkoğlu, Ak Parti İvrindi İlçe Başkan Vekili Muharrem Akçal, Meclis Üyelerimiz Recep Süzer, Metin Sadıç,Sinan Saraygün ve ilçe oda başkanlarımız ile birlikte İlçemiz Ilıcakpınar mahallemizde 19.500 m2 toplam alan, 4200 m2 mezbahane yapı alanına sahip, işletmeciliğini Yusuf ile Mustafa Yalçın kardeşlerin üstleneceği, civarın en modern mezbahası olarak nitelendirilecek Aydeniz Et Entegre Tesisi inşaat alanını yerinde incelediler.
Üç ay gibi kısa bir süre sonunda açılması hedeflenilen tesisin Çiftçilik ve hayvancılık ile geçinen ilçemiz başta olmak üzere çevre ilçelerimizin değerli üreticilerine çok büyük bir kazanç olacak.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZCA TÜM TÜRKİYE'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN KORONAVİRÜS DENETİMLERİ İLÇEMİZDE'DE UYGULANDI
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İVRİNDİ’de CAMİLER KURBAN BAYRAMINA HAZIR
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞİİR OKUMA VE RESİM YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ'DEN MAHARETLİ HANIMLARA TEŞEKKÜR
Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA YAD EDİYORUZ