Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz,İlçe Meclis Üyemiz Sinan Saraygün ile birlikte Birlik Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Meclis Toplantısına katılım sağladılar.
Ata sporumuz olan yağlı güreşi ve bel bağlayan güreşçilerimizin şartlarını iyileştirmek adına gerçekleştirilen toplantımızın şehrimize ve ata sporunu yaşatan tüm üye belediyelere hayırlar getirmesini diliyoruz.

Ulaşılmayan, yolu açılmayan mahallemiz kalmadı.
BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ’DEN HOŞ GELDİN BEBEK ZİYARETİ
7256 Sayılı Vergi Ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun Kapsamında Borçların Yeniden Yapılandırması
KARAÇEPİŞ GÖLETİ AVLAK ALANI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM İLE BÜYÜKŞEHİR BİNASINDA BİR ARAYA GELDİ
ARALIK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İLÇEMİZDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.
OTEL VE ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAATINDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
TÜM HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN
Belediye BaşkanımızYusuf Cengiz Balıkesir Orman Fidanlık Müdürü Metin Kasar'ı İvrindi Orman İşletme Müdürümüz Canan Avcu ile ziyaret ettiler.