BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ'DEN MAHARETLİ HANIMLARA TEŞEKKÜR

Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Pandemi süresi boyunca Maharetli Eller Eller Yaşam Merkezi bünyesinde maske üretimi gerçekleştiren Bayanlara Teşekkür Belgesi Takdim etti
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz “Dünyayı etkisi altına alan ve ülke olarak da halen mücadelesini verdiğimiz Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında ilçemizde Maharetli Eller Yaşam Merkezi bünyesinde hemşehrilerimiz başta olmak üzere sağlık kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarına ücretsiz dağıtılmak üzere 200 bin adetin üzerinde maske üretimi gerçekleştiren fedakar hanımlar ile bir araya gelip, kendilerine naçizane Teşekkür Belgesi takdim ettik.
Maske tedariği konusunda üretim aşamasından dağıtımına kadar bu süreçte özverili ve fedakarca çalışma örneği gösteren tüm hanımlara teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum“ dedi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZCA TÜM TÜRKİYE'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN KORONAVİRÜS DENETİMLERİ İLÇEMİZDE'DE UYGULANDI
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İVRİNDİ’de CAMİLER KURBAN BAYRAMINA HAZIR
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞİİR OKUMA VE RESİM YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
İLÇEMİZ SINIRLARI İÇERİSİNDE FAALİYET GÖSTERECEK AYDENİZ ET ENTEGRE TESİSİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR
Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA YAD EDİYORUZ