15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET, MİNNET VE ŞÜKRANLA YAD EDİYORUZ

İlçe Kaymakamımız Fatma Turhan Keser, Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Önder, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Yücel, İlçe Emniyet Amirimiz Budak Ergül, İlçe Jandarma Komutanımız Kenan Altıntaş, İlçe Müftümüz Nurullah Birlik ve Daire Müdürleri İlçe Merkez Kabristanlığımızda Vatanımızın bekası, milletimizin huzuru için şehadet şerbeti içmiş Aziz şehitlerimiz için okutulan Mevlid-i Şerif programına katılım sağladılar.
Şükran ve minnet duyduğumuz tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz
Ruhları şad olsun

İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZCA TÜM TÜRKİYE'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN KORONAVİRÜS DENETİMLERİ İLÇEMİZDE'DE UYGULANDI
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İVRİNDİ’de CAMİLER KURBAN BAYRAMINA HAZIR
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞİİR OKUMA VE RESİM YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
İLÇEMİZ SINIRLARI İÇERİSİNDE FAALİYET GÖSTERECEK AYDENİZ ET ENTEGRE TESİSİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR
Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ'DEN MAHARETLİ HANIMLARA TEŞEKKÜR
Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.