İLÇEMİZ MODERN DEVLET HASTANESİNE KAVUŞUYOR.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN...!
Önümüzdeki Hafta içerisinde yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak olan İvrindi Devlet Hastanesinin son durumunu Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Ak Parti Balıkesir Milletvekilimiz Mustafa Canbey, Ak Parti İl Başkan Yardımcımız Serkan Papaker, İl Sağlık Müdürümüz Dr Fevzi Yavuzyılmaz, Devlet Hastanesi Başhekimimimiz Uzm. Dr. Korkmaz Oruç ve Ak Parti İlçe Yönetimi ile birlikte yerinde incelediler.
İlçemizde bir süredir yapımı devam eden 10 bin m2 üzerine kurulu ve 3 bin m2 kapalı alana sahip İvrindi Yeni Devlet Hastanesi;
1 Göğüs Hastalıkları uzmanı
2 Dahiliye Uzmanı
3 Diş Hekimi
1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
1 Çocuk Sağlığı veHastalıkları Uzmanı
6 Acil Pratisyen Hekim ve 139 personel ile birlikte hizmet vermeye başlayacak.
İlçemiz için büyük bir kazanç niteliği taşıyan Devlet Hastanesi ilçemize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZCA TÜM TÜRKİYE'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN KORONAVİRÜS DENETİMLERİ İLÇEMİZDE'DE UYGULANDI
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İVRİNDİ’de CAMİLER KURBAN BAYRAMINA HAZIR
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞİİR OKUMA VE RESİM YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
İLÇEMİZ SINIRLARI İÇERİSİNDE FAALİYET GÖSTERECEK AYDENİZ ET ENTEGRE TESİSİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR
Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ'DEN MAHARETLİ HANIMLARA TEŞEKKÜR
Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.