İBADETE AÇILAN CAMİLERİMİZİN BAHÇELERİ VE KAPALI PAZAR YERİ EKİPLERİMİZCE DEZENFEKTE EDİLDİ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ibadete kapalı olan Camilerimiz, kademeli olarak yarın Cuma namazı ile birlikte ibadete açılıyor.
Öğle ve ikindi vakti ibadete açık olacak camilerimizin bahçelerinde Belediye İlaçlama ekiplerimiz tarafından titizlikle temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yürütüldü.
Yarın maske takmayı, yanımızda seccade bulundurmayı ve namaz esnasında belirtilen sosyal mesafe kuralına uymayı ihmal etmeyelim.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZCA TÜM TÜRKİYE'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN KORONAVİRÜS DENETİMLERİ İLÇEMİZDE'DE UYGULANDI
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İVRİNDİ’de CAMİLER KURBAN BAYRAMINA HAZIR
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞİİR OKUMA VE RESİM YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
İLÇEMİZ SINIRLARI İÇERİSİNDE FAALİYET GÖSTERECEK AYDENİZ ET ENTEGRE TESİSİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR
Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ'DEN MAHARETLİ HANIMLARA TEŞEKKÜR
Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.