Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Mübarek Ramazan Bayramı’na erişmiş olmamız sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Bir ay boyunca oruçla huzur ve kardeşlik iklimini teneffüs etmenin ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz;

“Her ne kadar tüm dünyanın mücadele ettiği korona virüs salgını sebebi ile ülkemizde uygulanacak sokağa çıkma yasağından ötürü bu Ramazan Bayramını sevdiklerimizden ayrı geçirecek olsak da; karşılayacağımız nice sağlıklı, huzurlu, mutlu bayramlar hayali ve temennisi ile tüm çalışma arkadaşlarımın ve kıymetli İvrindi’li hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutluyorum.

Bu bayramı çocuklarından, torunlarından ayrı geçirmek zorunda olacak değerli büyüklerimizin ellerinden; bayram sevincini ve heyecanını evde yaşayacak çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın daha güzel yarınlara ulaşmamıza, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını diliyor; ülkemiz de dahil tüm dünya olarak mücadelesini verdiğimiz korona virüs salgınından bir an evvel kurtularak coşkulu ve ziyaretler gerçekleştirebileceğimiz nice bayramlara ermeyi temenni ediyor, İvrindi’li hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞIMIZCA TÜM TÜRKİYE'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN KORONAVİRÜS DENETİMLERİ İLÇEMİZDE'DE UYGULANDI
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İVRİNDİ’de CAMİLER KURBAN BAYRAMINA HAZIR
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞİİR OKUMA VE RESİM YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
İLÇEMİZ SINIRLARI İÇERİSİNDE FAALİYET GÖSTERECEK AYDENİZ ET ENTEGRE TESİSİ İNŞAATI DEVAM EDİYOR
Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ'DEN MAHARETLİ HANIMLARA TEŞEKKÜR
Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.