Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Mübarek Ramazan Bayramı’na erişmiş olmamız sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Bir ay boyunca oruçla huzur ve kardeşlik iklimini teneffüs etmenin ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz;

“Her ne kadar tüm dünyanın mücadele ettiği korona virüs salgını sebebi ile ülkemizde uygulanacak sokağa çıkma yasağından ötürü bu Ramazan Bayramını sevdiklerimizden ayrı geçirecek olsak da; karşılayacağımız nice sağlıklı, huzurlu, mutlu bayramlar hayali ve temennisi ile tüm çalışma arkadaşlarımın ve kıymetli İvrindi’li hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutluyorum.

Bu bayramı çocuklarından, torunlarından ayrı geçirmek zorunda olacak değerli büyüklerimizin ellerinden; bayram sevincini ve heyecanını evde yaşayacak çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın daha güzel yarınlara ulaşmamıza, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını diliyor; ülkemiz de dahil tüm dünya olarak mücadelesini verdiğimiz korona virüs salgınından bir an evvel kurtularak coşkulu ve ziyaretler gerçekleştirebileceğimiz nice bayramlara ermeyi temenni ediyor, İvrindi’li hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

İLÇEMİZ MODERN DEVLET HASTANESİNE KAVUŞUYOR.
Hasretimiz son buldu.
İBADETE AÇILAN CAMİLERİMİZİN BAHÇELERİ VE KAPALI PAZAR YERİ EKİPLERİMİZCE DEZENFEKTE EDİLDİ
Chp Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Chp İvrindi İlçe Başkanı Ayhan Arslanbey ve Yönetimi, Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz’i makamında ziyaret ettiler.
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yılı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
FEN İŞLERİNE BAĞLI EKİPLERİMİZ FATİH CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YÜRÜTTÜ
BU HAZIRLIKLARIMIZ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN
Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve beraberindeki ekip ilçemize bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz İlçemiz genelinde bulunan Şehit ailelerini ziyaret ederek Şehit Annelerimizin Anneler Günü'nü kutladı