Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yılı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

19 Mayıs 1919 tarihinin Türk Milleti için bir dönüm noktası olduğunu hatırlatan Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, mesajında şu ifadelere yer verdi.

“19 Mayıs 1919 Büyük Türk Milletinin yaşadığı sıkıntılı günler sonrasında küllerinden yeniden doğduğu, milletimiz ve ülkemiz için yeni bir geleceğe doğru hayati bir adımın atıldığı önemli bir gündür. Genç, yaşlı, kadın, erkek milletin tamamı bağımsızlık uğruna yeniden ayağa kalkmıştır. Samsun’da atılan o tarihi adımın heyecanı, dalga dalga Anadolu’ya yayılmış, bu sayede de vatanın işgalden kurtarılması için azimli ve kararlı bir mücadele başlatılmıştır. 19 Mayıs 1919'da canlanan milli ruh, bizlere ilham olmaya, yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir.

Türkiye'nin en önemli serveti gençlerimizdir; bu süreçte hiç kuşkusuz, genç nesillere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Genç nesillerimizin dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için gerek devletimiz gerekse yerel yönetim olarak bizler, var gücümüzle çalışıyor, her türlü imkân ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz. Koronavirüs tedbirleri 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı gençlerimiz ile birlikte kutlayamayacak olmanın hüznünü yaşıyor, İvrindi’li hemşehrilerimi bu anlamlı günde ev ve iş yerlerini rengini şehitlerimizin kanından alan Al Bayrağımızla süslemeye davet ediyorum

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yâd ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı yürekten kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

İLÇEMİZ MODERN DEVLET HASTANESİNE KAVUŞUYOR.
Hasretimiz son buldu.
İBADETE AÇILAN CAMİLERİMİZİN BAHÇELERİ VE KAPALI PAZAR YERİ EKİPLERİMİZCE DEZENFEKTE EDİLDİ
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Mübarek Ramazan Bayramı’na erişmiş olmamız sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Chp Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Chp İvrindi İlçe Başkanı Ayhan Arslanbey ve Yönetimi, Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz’i makamında ziyaret ettiler.
FEN İŞLERİNE BAĞLI EKİPLERİMİZ FATİH CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YÜRÜTTÜ
BU HAZIRLIKLARIMIZ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN
Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve beraberindeki ekip ilçemize bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz İlçemiz genelinde bulunan Şehit ailelerini ziyaret ederek Şehit Annelerimizin Anneler Günü'nü kutladı