BU HAZIRLIKLARIMIZ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Sevgili çocuklarımız bu hazırlık sizler için.👫
Uzun bir aradan sonra bugün saat 11:00 ile 15:00 arası sokağa çıkacak olan 0-14 yaş grubu çocuklarımız parklarda güzel ve sağlıklı vakit geçirsin diye ilçe genelinde bulunan parkların ve oyun gruplarının dezenfeksiyon işlemlerini tamamladık.
Değerli anne ve babalar;
Çocuklarımızı parklara ve oyun gruplarına götürürken maske😷 takmasını ve arkadaşları ile mesafeli durması gerektiğini hatırlatalım.

İLÇEMİZ MODERN DEVLET HASTANESİNE KAVUŞUYOR.
Hasretimiz son buldu.
İBADETE AÇILAN CAMİLERİMİZİN BAHÇELERİ VE KAPALI PAZAR YERİ EKİPLERİMİZCE DEZENFEKTE EDİLDİ
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Mübarek Ramazan Bayramı’na erişmiş olmamız sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Chp Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Chp İvrindi İlçe Başkanı Ayhan Arslanbey ve Yönetimi, Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz’i makamında ziyaret ettiler.
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yılı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
FEN İŞLERİNE BAĞLI EKİPLERİMİZ FATİH CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YÜRÜTTÜ
Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve beraberindeki ekip ilçemize bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz İlçemiz genelinde bulunan Şehit ailelerini ziyaret ederek Şehit Annelerimizin Anneler Günü'nü kutladı
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ ANNELER GÜNÜ VESİLESİ İLE KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI