Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve beraberindeki ekip ilçemize bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Siz #evdekal uyarılarına hassasiyetle uyarken, bizler de derdimiz hizmet sevdamız İvrindi parolası ile daha yaşanılır bir İvrindi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz; Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz, Büyükşehir Başkan Vekilimiz Yasin Sağay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcımız Hüseyin Turhan, , BASKİ Genel Müdürümüz İzzet Günal, Dursunbey Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Kepsut Belediye Başkanımız İsmail Cankul’u Belediyemizde misafir ettikten sonra Başkan Yardımcımız Ahmet Önder, Belediye Birim Müdürlerimiz ve Meclis Üyelerimizin de katılımları ile ilçemizde yürüttüğümüz çalışmaları, hedeflediğimiz projeleri yerinde inceleyip ardından Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezindeki can dostlarımızı ziyaret ettiler.

İLÇEMİZ MODERN DEVLET HASTANESİNE KAVUŞUYOR.
Hasretimiz son buldu.
İBADETE AÇILAN CAMİLERİMİZİN BAHÇELERİ VE KAPALI PAZAR YERİ EKİPLERİMİZCE DEZENFEKTE EDİLDİ
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Mübarek Ramazan Bayramı’na erişmiş olmamız sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Chp Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Chp İvrindi İlçe Başkanı Ayhan Arslanbey ve Yönetimi, Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz’i makamında ziyaret ettiler.
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yılı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
FEN İŞLERİNE BAĞLI EKİPLERİMİZ FATİH CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YÜRÜTTÜ
BU HAZIRLIKLARIMIZ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz İlçemiz genelinde bulunan Şehit ailelerini ziyaret ederek Şehit Annelerimizin Anneler Günü'nü kutladı
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ ANNELER GÜNÜ VESİLESİ İLE KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI