Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz İlçemiz genelinde bulunan Şehit ailelerini ziyaret ederek Şehit Annelerimizin Anneler Günü'nü kutladı

Beldiye Başkanımız Yusuf Cengiz ilçemiz genelinde bulunan şehit ailelerinin evlerini ziyaret ederek şehitlerimizin bizlere emanetleri olan kıymatli annelerinin Anneler Günü'nü kutladı. "Bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, başımızın tacı annelerimize sağlık ve mutluluklar diliyor; vatan uğruna can veren kahraman askerlerimizin anneleri başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş annelerimizin ve sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum”  dedi.

İLÇEMİZ MODERN DEVLET HASTANESİNE KAVUŞUYOR.
Hasretimiz son buldu.
İBADETE AÇILAN CAMİLERİMİZİN BAHÇELERİ VE KAPALI PAZAR YERİ EKİPLERİMİZCE DEZENFEKTE EDİLDİ
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Mübarek Ramazan Bayramı’na erişmiş olmamız sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Chp Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Chp İvrindi İlçe Başkanı Ayhan Arslanbey ve Yönetimi, Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz’i makamında ziyaret ettiler.
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yılı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
FEN İŞLERİNE BAĞLI EKİPLERİMİZ FATİH CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YÜRÜTTÜ
BU HAZIRLIKLARIMIZ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN
Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve beraberindeki ekip ilçemize bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ ANNELER GÜNÜ VESİLESİ İLE KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI