KORONA VİRÜS İLE MÜCADELE KAPSAMINDA İLÇEMİZDE YÜRÜTTÜĞÜMÜZ ÇALIŞMALAR EKTE SUNULMUŞTUR

Kıymetli hemşehrilerimiz;
İvrindi Belediyesi olarak koronavirüs salgını ile etkin mücadelemize aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda salgının başladığı 11 Mart’tan itibaren gerçekleştirdiğimiz pandemi mücadele raporumuz ekte bulunmaktadır.
Sağlık Bakanlığımızın açıkladığı veriler her geçen gün daha da iyiye gidiyor.
Bu mücadelenin kazanını bizler olacağız.
Bu süreç geçene dek rehavete kapılmadan #evdekal uyarılarına uymaya devam edelim.

İLÇEMİZ MODERN DEVLET HASTANESİNE KAVUŞUYOR.
Hasretimiz son buldu.
İBADETE AÇILAN CAMİLERİMİZİN BAHÇELERİ VE KAPALI PAZAR YERİ EKİPLERİMİZCE DEZENFEKTE EDİLDİ
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Mübarek Ramazan Bayramı’na erişmiş olmamız sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Chp Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Chp İvrindi İlçe Başkanı Ayhan Arslanbey ve Yönetimi, Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz’i makamında ziyaret ettiler.
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101. yılı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
FEN İŞLERİNE BAĞLI EKİPLERİMİZ FATİH CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YÜRÜTTÜ
BU HAZIRLIKLARIMIZ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN
Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve beraberindeki ekip ilçemize bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz İlçemiz genelinde bulunan Şehit ailelerini ziyaret ederek Şehit Annelerimizin Anneler Günü'nü kutladı