SAĞLIĞIMIZ İÇİN LÜTFEN EVDE KALALIM

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İlçemiz İtfaiye grup amirliğinin verdiği destek ile birlikte dezenfeksiyon çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde yürütüyoruz.
Zübeyde Hanım Caddesi, Coşkun Sokak ,Kemal Atatürk Caddesi, Ivrindi Meydanı başta olmak üzere Korucu mahalle meydanı, İlçe devlet hastanemiz, İlçe merkezimizde bulunan Camiler, kurumsal marketler, İlçe genelinde bulunan benzin istasyonları ve bünyesinde barındırdıkları marketler, durmaz alabalık tesisi ile birlikte kırsal mahallelerimizin tamamında ekibimizin yürüttüğü çalışmalar sürüyor.
Bizler çalışmalarımızı sürdürürken lütfen gerekli uyarılara uyalım #evdekalalım.
Unutmayalım ki hiçbir virüs alacağımız tedbirlerden güçlü değil.
#EVDEKALİVRİNDİ
#HAYATEVESIĞAR

Sosyal Vefa Ekibimiz Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor
SOKAKLARIMIZ PIRIL PIRIL
Ekiplerimiz sivrisinek ile mücadele çalışmalarına başladı
DEZENFEKTE İŞLEMLERİ DÖRT KOLDAN ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR
Belediye ekiplerimiz dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor.
İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 99. YILI KUTLANDI.
MART AYI İLÇE MECLİS TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
BİRLİKTE YÖNETELİM
Korucu İlkokulu’nda Bir Fidan Bin Gelecek, Yeni Nesil Fidan İle Büyüyecek Projesi kapsamında Fidan Dikme Şenliği düzenlendi.
İlçemiz Eski Kaymakamlık Binamızda Açılan Halı Kursumuz Tüm Hızı İle Devam Ediyor