Belediye ekiplerimiz dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor.

Belediye ekiplerimiz virüs kaynaklı salgın hastalıkların yayılmasını önlemek, #corona virüsüne karşı ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yürütüyor.
Yürütülen çalışmalar neticesinde belediye hizmet binamız, İlçe Devlet Hastanesi, cezaevi, camiler, abdest alma yerleri, bankalar, kurumsal marketler, mağazalar ile dükkanlar, çocuk oyun parkları,otobüs durakları kahvehaneler, oyun salonları, kamelyalar, merdiven korkulukları başta olmak üzere bir çok ortak kullanım alanı dezenfekte edildi.
İlçe merkezimizin ortak kullanım alanlarının çoğunda dezenfekte çalışmaları yürütülmüş, personel takviyesi yapılarak durmaksızın çalışmalara devam edilecektir.
#sağlıkelimizde🖐

Sosyal Vefa Ekibimiz Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor
SOKAKLARIMIZ PIRIL PIRIL
Ekiplerimiz sivrisinek ile mücadele çalışmalarına başladı
SAĞLIĞIMIZ İÇİN LÜTFEN EVDE KALALIM
DEZENFEKTE İŞLEMLERİ DÖRT KOLDAN ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR
İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 99. YILI KUTLANDI.
MART AYI İLÇE MECLİS TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
BİRLİKTE YÖNETELİM
Korucu İlkokulu’nda Bir Fidan Bin Gelecek, Yeni Nesil Fidan İle Büyüyecek Projesi kapsamında Fidan Dikme Şenliği düzenlendi.
İlçemiz Eski Kaymakamlık Binamızda Açılan Halı Kursumuz Tüm Hızı İle Devam Ediyor