İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 99. YILI KUTLANDI.

İlçe Kaymakamımız Sn. Fatma Turhan Keser, Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mustafa Yücel, daire amirlerimiz, ilçemiz okullarda görevli öğretmen ve öğrencilerimiz 12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 99. Yıl dönümü münasebetiyle İlçemiz Şehit Fatih Tomuşoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırladığı programa katılım sağladılar.
Öğrencilerinin günün anlam ve önemini belirten oratoryo gösterisini izleyip ve İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerini verdiler.
Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın

Sosyal Vefa Ekibimiz Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor
SOKAKLARIMIZ PIRIL PIRIL
Ekiplerimiz sivrisinek ile mücadele çalışmalarına başladı
SAĞLIĞIMIZ İÇİN LÜTFEN EVDE KALALIM
DEZENFEKTE İŞLEMLERİ DÖRT KOLDAN ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR
Belediye ekiplerimiz dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor.
MART AYI İLÇE MECLİS TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
BİRLİKTE YÖNETELİM
Korucu İlkokulu’nda Bir Fidan Bin Gelecek, Yeni Nesil Fidan İle Büyüyecek Projesi kapsamında Fidan Dikme Şenliği düzenlendi.
İlçemiz Eski Kaymakamlık Binamızda Açılan Halı Kursumuz Tüm Hızı İle Devam Ediyor