MART AYI İLÇE MECLİS TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mart ayı ilçe meclis toplantımız Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ önderliğinde ve Meclis üyelerimizin eksiksiz katılımları ile gerçekleştirildi.
Meclis gündemimizde bulunan maddeler görüşülmeye başlamadan önce #İdlib şehitlerimiz ve #BaharKalkanıHarekatı’nda kahramanca mücadele veren askerlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mız okundu.
Meclisimizde alınan kararların ilçemiz için hayırlar getirmesini diliyor, vatan uğruna can veren Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, gazilerimize ise acil şifalar diliyoruz.

Sosyal Vefa Ekibimiz Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor
SOKAKLARIMIZ PIRIL PIRIL
Ekiplerimiz sivrisinek ile mücadele çalışmalarına başladı
SAĞLIĞIMIZ İÇİN LÜTFEN EVDE KALALIM
DEZENFEKTE İŞLEMLERİ DÖRT KOLDAN ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR
Belediye ekiplerimiz dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor.
İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 99. YILI KUTLANDI.
BİRLİKTE YÖNETELİM
Korucu İlkokulu’nda Bir Fidan Bin Gelecek, Yeni Nesil Fidan İle Büyüyecek Projesi kapsamında Fidan Dikme Şenliği düzenlendi.
İlçemiz Eski Kaymakamlık Binamızda Açılan Halı Kursumuz Tüm Hızı İle Devam Ediyor