Korucu İlkokulu’nda Bir Fidan Bin Gelecek, Yeni Nesil Fidan İle Büyüyecek Projesi kapsamında Fidan Dikme Şenliği düzenlendi.

İlçe Kaymakamımız Sn. Fatma TURHAN KESER, Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Ahmet ÖNDER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mustafa YÜCEL, İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Kenan ALTINTAŞ, Okul arazisini bağışlayan İsmail KULAK ve ailesi ile Daire Amirleri ve öğrenciler katılım sağladılar.

Sosyal Vefa Ekibimiz Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor
SOKAKLARIMIZ PIRIL PIRIL
Ekiplerimiz sivrisinek ile mücadele çalışmalarına başladı
SAĞLIĞIMIZ İÇİN LÜTFEN EVDE KALALIM
DEZENFEKTE İŞLEMLERİ DÖRT KOLDAN ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR
Belediye ekiplerimiz dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor.
İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 99. YILI KUTLANDI.
MART AYI İLÇE MECLİS TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
BİRLİKTE YÖNETELİM
İlçemiz Eski Kaymakamlık Binamızda Açılan Halı Kursumuz Tüm Hızı İle Devam Ediyor