İlçemiz Eski Kaymakamlık Binamızda Açılan Halı Kursumuz Tüm Hızı İle Devam Ediyor

Kültürel değerlerimizi yaşamak, yaşatmak adına adımlarımızı atıyor, sonunda kazanan İvrindi olacak bilinciyle çalışmalarımızı güç birliği ile sürdürüyoruz.
Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ, İlçe Halk Eğitim Müdürümüz Sn. Hüseyin TOPAL ile birlikte Eski Kaymakamlık binamızda Belediyemiz, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğümüz ve Balmek İvrindi Şube ortaklığı ile açmış olduğumuz halı kursumuzu ziyaret edip, kursiyerler ile bir araya geldiler.
İlerleyen süre zarfında Yöresel Halılarımızın üretim aşamasına geçeceği, kültürel benliğimizin sürekliliğinin sağlanması hedefi ile oluşturduğumuz bu güzel ortam bize en güzel sonuçları doğuracak.
Hocalarımız başta olmak üzere tüm kursiyerlerimize kolaylıklar diliyoruz

Sosyal Vefa Ekibimiz Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor
SOKAKLARIMIZ PIRIL PIRIL
Ekiplerimiz sivrisinek ile mücadele çalışmalarına başladı
SAĞLIĞIMIZ İÇİN LÜTFEN EVDE KALALIM
DEZENFEKTE İŞLEMLERİ DÖRT KOLDAN ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR
Belediye ekiplerimiz dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor.
İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 99. YILI KUTLANDI.
MART AYI İLÇE MECLİS TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
BİRLİKTE YÖNETELİM
Korucu İlkokulu’nda Bir Fidan Bin Gelecek, Yeni Nesil Fidan İle Büyüyecek Projesi kapsamında Fidan Dikme Şenliği düzenlendi.