Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel YILMAZ Belediye Başkanımız Yusuf CENGİZ, Ak Parti İl Başkan Yardımcımız Serkan PAPAKER ve Büyükşehir Belediyesi Daire Amirlerimiz ile ilçemizde bir dizi program gerçekleştirdiler

Bir Dizi Program için ilçemize teşrif eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve Ekibini önce Belediyemizde ağırladık. Akabinde Simtek Fabrika ziyareti yaparak Fabrika Müdürü Nebahat Balta eşliğinde fabrikanın işleyişi hakkında bilgi alıp çalışan arkadaşlara kolaylıklar diledik. Fabrika ziyaretimizin ardından önce Ak Parti İlçe Başkanlığına sonrasında MHP ilçe Başkanlığına seçimlerde göstermiş oldukları özverili çalışmadan dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdik.

Gençlere verdiğimiz önem doğrultusunda İlçemiz Anadolu İmam Hatip Yatılı Yurdu’nda kalan öğrenci kardeşlerimiz ile bir araya gelip onlarla hoş sohbet gerçekleştirdik.

Günün son programı olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel YILMAZ ve Belediye Başkanımız Yusuf CENGİZ önderliğinde ilçemizin iş adamları ile toplantıda bir araya gelindi.

SOKAKLARIMIZ PIRIL PIRIL
Ekiplerimiz sivrisinek ile mücadele çalışmalarına başladı
SAĞLIĞIMIZ İÇİN LÜTFEN EVDE KALALIM
DEZENFEKTE İŞLEMLERİ DÖRT KOLDAN ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR
Belediye ekiplerimiz dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor.
İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 99. YILI KUTLANDI.
MART AYI İLÇE MECLİS TOPLANTIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
BİRLİKTE YÖNETELİM
Korucu İlkokulu’nda Bir Fidan Bin Gelecek, Yeni Nesil Fidan İle Büyüyecek Projesi kapsamında Fidan Dikme Şenliği düzenlendi.
İlçemiz Eski Kaymakamlık Binamızda Açılan Halı Kursumuz Tüm Hızı İle Devam Ediyor