Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Sanayi esnafımızı ziyaret etti

Belediye Başkanımız Yusuf CENGİZ,  İvrindi  Sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz , İvrindi  Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. İş yerlerini tek tek dolaşarak hayırlı, bereketli ve bol kazanç temennisinde bulunup  sanayi esnaflarıyla görüşerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

‘BIKMADAN USANMADAN ÇALIŞACAĞIZ’

İvrindi için bıkmadan usanmadan çalışmalara devam edeceklerini belirtip esnaflara belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Samimi sohbetlerin yapıldığı ziyarette; “Biz her zaman Sanayi esnafımızı kendimize yakın hissettik.Onları sık sık ziyaret ederek sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Bütün hizmetler halkla beraber yapıldığı zaman verimli ve devamlılık getirir.Biz de sanayi esnafımızla birlikte daha uzun yıllar el ele hizmet üretmeye devam edeceğiz.”dedi.

İlçemiz Eski Kaymakamlık Binamızda Açılan Halı Kursumuz Tüm Hızı İle Devam Ediyor
Umre Yolcuları Uğurlandı
Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel YILMAZ Belediye Başkanımız Yusuf CENGİZ, Ak Parti İl Başkan Yardımcımız Serkan PAPAKER ve Büyükşehir Belediyesi Daire Amirlerimiz ile ilçemizde bir dizi program gerçekleştirdiler
Belediye Başkanımız Yusuf CENGİZ İdlib Gazisi Gökhan KORKMAZ'ı baba ocağında ziyaret etti