Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Sanayi esnafımızı ziyaret etti

Belediye Başkanımız Yusuf CENGİZ,  İvrindi  Sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz , İvrindi  Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. İş yerlerini tek tek dolaşarak hayırlı, bereketli ve bol kazanç temennisinde bulunup  sanayi esnaflarıyla görüşerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

‘BIKMADAN USANMADAN ÇALIŞACAĞIZ’

İvrindi için bıkmadan usanmadan çalışmalara devam edeceklerini belirtip esnaflara belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Samimi sohbetlerin yapıldığı ziyarette; “Biz her zaman Sanayi esnafımızı kendimize yakın hissettik.Onları sık sık ziyaret ederek sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Bütün hizmetler halkla beraber yapıldığı zaman verimli ve devamlılık getirir.Biz de sanayi esnafımızla birlikte daha uzun yıllar el ele hizmet üretmeye devam edeceğiz.”dedi.

İlçemiz yeni sembolüne kavuşuyor.
MAHALLE MUHTARLARI İLE 3 ETAPTA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TOPLANTININ İLK ETABI BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU'NUN 98. YIL DÖNÜMÜ ATATÜRK MEYDANINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAM İLE KUTLANDI
VALİ HASAN ŞILDAK İVRİNDİ’DE
İLÇEMİZ HAK ETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞUYOR
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Milletvekillerimiz Belgin Gökçe Uygur, Mustafa Canbey ve Beraberindeki heyet ile birlikte ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler
Güzel ilçemize güzel süprizlerimiz var.
Artık tozmayacak 🙌