Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ İvrindi Maharetli Eller Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti

Belediye Başkanımız Sn. Yusuf CENGİZ, Belediyemizin BALMEK ile ortak hareket ederek açtığı “ İvrindi Maharetli Eller Yaşam Merkezi”nde Balmek İvrindi şube sorumlusu Songül TOKAT’ın idaresinde birbirinden değerli el ürünlerinin üretildiği, unutulmaya yüz tutmuş ürünlerin gün yüzüne çıkartıldığı, hediyelik eşyaların hazırlandığı ve de üreten ellerin kazanması hedefi ile açılan kurs merkezindeki kursiyerlerimizi ziyaret ettiler.
Kurs hocalarımız ile daha da geliştirilmesi üretimin arttırılması yolunda görüşlerini aldılar
İvrindi Belediyesi olarak gelişen, Üreten, ürettiğini kazanca dönüştürülmesi yolunda harekete geçen Bayan hemşehrilerimizi tebrik ediyoruz.

İlçemiz yeni sembolüne kavuşuyor.
MAHALLE MUHTARLARI İLE 3 ETAPTA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TOPLANTININ İLK ETABI BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU'NUN 98. YIL DÖNÜMÜ ATATÜRK MEYDANINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAM İLE KUTLANDI
VALİ HASAN ŞILDAK İVRİNDİ’DE
İLÇEMİZ HAK ETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞUYOR
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Milletvekillerimiz Belgin Gökçe Uygur, Mustafa Canbey ve Beraberindeki heyet ile birlikte ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler
Güzel ilçemize güzel süprizlerimiz var.
Artık tozmayacak 🙌