HAYIRLI OLSUN...

ir önceki yıl anahtar teslimatını gerçekleştirdiğimiz İlçemiz TOKİ konutlarını bugün itibari ile doğalgaza kavuşturduk.
Daha önce çalışmalarını tamamladığımız ve AKSA Doğalgaz ile altyapı hat döşeme işlemlerini 7 Eylül, Bedrettin ve Sakarya mahallelerimizde sona erdirdik. Altyapı çalışmalarımız Kurtuluş mahallemizde devam ediyor.
Belediyemiz ve Altyapı döşeme çalışmalarını yürüten AKSA Doğalgaz şirketinin çalışmaları tamamladığı yukarıda belirtilen mahallelerimizde kullanıcılarımızın dairelerine kombi yaptırmak için anlaştığı tesisatçı firmadan kaynaklı sorunların Belediyemiz ve AKSA Doğalgaz şirketi ile bir bağlantısı bulunmamaktadır.
Doğalgaz kullanmaya başlayan tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun

PAZAR YERİ TEZGAH AÇMA TARİHLERİ
Çocuklarımıza değer veriyor, onların vakit geçirebileceği alanlar yaratıyoruz.
İmar Planı Değişikliği
İLÇEMİZDE 10 KASIM ULU ÖNDER ATATÜRK’ü ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İlçe merkezimizde Covid-19 denetimleri gerçekleştirildi.
İlçemiz çevre yolunda çalışmalar tüm hızı ile sürüyor
Gençlerimize ve çocuklarımıza değer veriyor, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz
İLÇEMİZDE PROJELERİMİZİN AÇILIŞLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İlçemizin gelişmesi, hak ettiği yerlere gelmesi için proje üretiyor, ürettiklerimizi hayata geçiriyoruz