İLÇEMİZDE 10 KASIM ULU ÖNDER ATATÜRK’ü ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 82. Yıl dönümünde İvrindi Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen tören ile anıldı.

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen program, Atatürk Anıtına Fatma Turhan Keser tarafından Kaymakamlık çelengi, Belediye Başkanı Yusuf Cengiz tarafından Belediye Başkanlığı çelenginin sunulması ile başladı. 09:05’te acı sirenlerin çalması ile birlikte ilçe adeta mateme büründü. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere ebediyete irtihal etmiş şehit ve gazilerimiz için Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Akabinde günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirlerin okunması ile program son buldu.

Programa İlçe Kaymakamı Fatma Turhan Keser, Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Önder, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel, İlçe Mülki ve idari amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katılım sağladı.

Büyük fikirler dünyadan silinmez, yaşamaya devam eder diyen Belediye Başkanı Yusuf Cengiz Milletine ve vatanına duyduğu güven ve inanç ile başlattığı Kurtuluş Mücadelesini, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti ile taçlandıran Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82. yıldönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” dedi.

Milletimizi ve vatanımızı yok olma tehlikesinden kurtarıp, bizlere özgür bir şekilde yaşadığımız cumhuriyeti emanet eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz milletimizin ve bizlerin kalbinde sonsuza kadar yaşayacaktır diyen Başkan Cengiz;

“Yönetim şekilleri içerisinde aklı ve bilimi dayanak alarak, kendi iradesini yansıtan bir anlayışla yönetilen milletimiz, Atasının armağanı olan Cumhuriyeti gencinden yaşlısına canı pahasına koruma ve yaşatma gayreti içerisindedir. Hiç şüphesiz asıl gayemiz Ulu Önderimizin işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaktır. Bütün çabamız bu gayeyi gerçekleştirmeye yönelik olacaktır. Vatanımız için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türk milletine önderlik yaparak Anadolu'yu yeniden vatan haline getiren, milleti kendi iradesine sahip çıkma gücüne kavuşturan büyük devlet adamı, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun” dedi

PAZAR YERİ TEZGAH AÇMA TARİHLERİ
HAYIRLI OLSUN...
Çocuklarımıza değer veriyor, onların vakit geçirebileceği alanlar yaratıyoruz.
İmar Planı Değişikliği
İlçe merkezimizde Covid-19 denetimleri gerçekleştirildi.
İlçemiz çevre yolunda çalışmalar tüm hızı ile sürüyor
Gençlerimize ve çocuklarımıza değer veriyor, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz
İLÇEMİZDE PROJELERİMİZİN AÇILIŞLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İlçemizin gelişmesi, hak ettiği yerlere gelmesi için proje üretiyor, ürettiklerimizi hayata geçiriyoruz