MAHALLE MUHTARLARI İLE 3 ETAPTA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TOPLANTININ İLK ETABI BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Değerli muhtarlarımız ile el ele vererek, istişare ederek ilçemizin ihtiyaçlarını karşılıyor, vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.
69 mahalle muhtarımız ile 3 etapta gerçekleştirilecek toplantının ilk etabı Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz önderliğinde, Ak Parti ilçe Başkanı Muharrem Akçal ve mahalle muhtarlarının katılımı İle bugün gerçekleştirildi.
Hizmet akışını birlikte hareket ederek sağladığımız Mahalle muhtarlarımız ile bir araya gelerek mahallelerimizin talepleri görüşüldü.

İLÇEMİZDE PROJELERİMİZİN AÇILIŞLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İlçemizin gelişmesi, hak ettiği yerlere gelmesi için proje üretiyor, ürettiklerimizi hayata geçiriyoruz
Kayapa-Çarkacı-Korucu Hattı Sathi Kaplama ile Asfalta Kavuştu
İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU'NUN 98. YIL DÖNÜMÜ ATATÜRK MEYDANINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAM İLE KUTLANDI