Hafta sonunu mahalle ziyareti gerçekleştirmeye yönelik planlayan Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz ziyaretlerine Büyükyenice mahalelmizi ziyaret ederek başladı. Orada yürüttüğümüz çalışmaları ve süren camii inşaatını yerinde inceleyen Başkanımız Yusuf Cengiz sonrasında Taşdibi mahallemizi ziyaret ederek orada yürütülecek çalışmalar ile mahalle muhtarı Ramazan Eser'den bilgi aldı ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle ziyaretleri kapsamında Büyükyenice- Korucu bölge ziyaretlerini dönüşünde biber tarlasında çalışan işçilere kolay gelsin dileklerini ileten Başkanımız Yusuf Cengiz onlarla birlikte biber topladı.Gününü Açal-Akçalören mahallelerini ziyaret ederek noktlayan Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz geçtğimiz günlerde vefat eden Akçalören mahallemizden Mesut Bulut’un babası Mehmet amcamız için yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

MAHALLE MUHTARLARI İLE 3 ETAPTA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TOPLANTININ İLK ETABI BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU'NUN 98. YIL DÖNÜMÜ ATATÜRK MEYDANINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAM İLE KUTLANDI
VALİ HASAN ŞILDAK İVRİNDİ’DE
GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU İVRİNDİ'DE
Uçar Süt Ürünleri 4. Şubesini açtı
ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞİİR OKUMA VE RESİM YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
Mezarlık Duvarı Yapım Çalışmaları Devam Ediyor.
İlçemiz Yağlilar ve Karaçepis Mahallelerinde üzücü kazaların yaşandığı virajlara ekiplerimizce trafik aynası takılmıştır.