İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU'NUN 98. YIL DÖNÜMÜ ATATÜRK MEYDANINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAM İLE KUTLANDI

Program, Ak Parti Balıkesir Milletvekilimiz Mustafa Canbey, İlçe Kaymakamımız Fatma Turhan Keser, Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Önder, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Muharrem Akçal, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Sivri, İyi Parti İlçe Başkanı Engin Lapanta ve İlçemiz Daire Müdürleri’nin katılımları İle gerçekleşti.
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Şanlı mücadelede bu vatanın kurtulması için tarih boyunca şehit olan bütün şanlı ecdadımızı rahmetle anıyoruz.
Kurtuluşumuz Kutlu Olsun

MAHALLE MUHTARLARI İLE 3 ETAPTA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TOPLANTININ İLK ETABI BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİLDİ
VALİ HASAN ŞILDAK İVRİNDİ’DE
GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU İVRİNDİ'DE
Uçar Süt Ürünleri 4. Şubesini açtı
ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞİİR OKUMA VE RESİM YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
Mezarlık Duvarı Yapım Çalışmaları Devam Ediyor.
İlçemiz Yağlilar ve Karaçepis Mahallelerinde üzücü kazaların yaşandığı virajlara ekiplerimizce trafik aynası takılmıştır.