GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU İVRİNDİ'DE

Bir dizi ziyaret ve açılış için Balıkesir’e gelen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu güzel ilçemiz İvrindi’de incelemelerde bulundu.
Gençlerimiz ve çocuklarımıza yönelik çalışmalarımız neticesinde ilçemize kazandırmayı hedeflediğimiz Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi, ve Gençlik Merkezi oluşturmayı hedeflenilen alana yönelik projeleri Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu‘na anlattı. Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz, Kaymakamımız Fatma Turhan Keser, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Önder, Protokol Üyelerimiz ve Belediye Birim Müdürlerimiz ile birlikte yerinde inceleme gerçekleştirildi.
Önümüzdeki süreç için sözünü aldığımız ve protokolü imzalanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ilçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Üzerinde önemle durduğumuz diğer önemli yatırımlardan biri olan Gençlik Merkezi Alanı ise yolda😉🖐

MAHALLE MUHTARLARI İLE 3 ETAPTA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TOPLANTININ İLK ETABI BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU'NUN 98. YIL DÖNÜMÜ ATATÜRK MEYDANINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAM İLE KUTLANDI
VALİ HASAN ŞILDAK İVRİNDİ’DE
Uçar Süt Ürünleri 4. Şubesini açtı
ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞİİR OKUMA VE RESİM YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
Mezarlık Duvarı Yapım Çalışmaları Devam Ediyor.
İlçemiz Yağlilar ve Karaçepis Mahallelerinde üzücü kazaların yaşandığı virajlara ekiplerimizce trafik aynası takılmıştır.