Uçar Süt Ürünleri 4. Şubesini açtı

İlçemizin peynir üreticiliği konusunda isim yapmış işletmesi Uçar Süt Ürünleri 4. Şubesini Balıkesir Altıeylül İlçesi Bahçelievler Mahallesi Çarşamba Pazarı yanına açtı.
Açılışa Altıeylül Belediye Başkan Yardımcıları Feyyaz Çiftçi, Fikrettin Kocaman, İvrindi Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Önder, İlçe Meclis Üyemiz Metin Sadıç ve Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Solak’da katıldı.
Mekanın hemşehrimize hayırlı olmasını diliyor, bereketli ve bol kazanç getirmesini temenni ediyoruz

MAHALLE MUHTARLARI İLE 3 ETAPTA GERÇEKLEŞTİRİLECEK TOPLANTININ İLK ETABI BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İLÇEMİZİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU'NUN 98. YIL DÖNÜMÜ ATATÜRK MEYDANINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAM İLE KUTLANDI
VALİ HASAN ŞILDAK İVRİNDİ’DE
GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU İVRİNDİ'DE
ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞİİR OKUMA VE RESİM YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
Mezarlık Duvarı Yapım Çalışmaları Devam Ediyor.
İlçemiz Yağlilar ve Karaçepis Mahallelerinde üzücü kazaların yaşandığı virajlara ekiplerimizce trafik aynası takılmıştır.