BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞİİR OKUMA VE RESİM YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Pırıl pırıl gençlerimizi, geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz ile beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Yücel, Şehit Turan Kurt Ortaokul Müdürü Veysel Erikli ve Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya Ortaokul Müdürü Nevzat Demirel Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz'i makamında ziyaret etti

Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. sene-i devriyesi dolayısı ile ilçemizde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü şiir okuma yarışmasında dereceye giren Anadolu İmam Hatip Lisesi‘nden Hayrunnisa Yücel, Şehit Turan Kurt Orta Okulu’ndan Tuğba Akdemir ile resim yarışmasında dereceye giren Gökçeyazı Şehit Rıdvan Çetinkaya Ortaokulu’ndan Fatma’nın Başçıoğlu’nu makamında ağırlayıp naçizane hediyelerini takdim ettii.
"Milletin gücünden büyük güç olmadığını tüm dünyaya kanıtladığımız o tarihi geceyi okudukları şiirler ve çizdikleri resim ile bizlere duygu dolu anlar yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyor, hayalini kurdukları güzel bir gelecek diliyorum.
Gençlerimizi bu günlere getiren ve başarılarının en büyük pay sahibi başta aileleri olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerini kutluyorum" dedi

BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Mezarlık Duvarı Yapım Çalışmaları Devam Ediyor.
İlçemiz Yağlilar ve Karaçepis Mahallelerinde üzücü kazaların yaşandığı virajlara ekiplerimizce trafik aynası takılmıştır.
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Bozören ve Karaçepiş mahallelerimiz ziyaret etti.
Belediye Zabıta ekiplerimiz, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile birlikte koronavirüs tedbirleri kapsamında İlçemiz Kapalı Pazar yerinde korona virüs riskine karşı tedbirleri sıklaştırdı
MAHARETLİ ELLER YAŞAM MERKEZİ MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI
Değirmenbaşı mahallemizdeyiz
İlçemizde Doğalgaz kurulumu altyapı çalışmalarına başlandı
Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz koordinesi ile gerçekleştirilen...
Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Erdel mahelle halkımızla bir araya geldiler.