Belediye Zabıta ekiplerimiz, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile birlikte koronavirüs tedbirleri kapsamında İlçemiz Kapalı Pazar yerinde korona virüs riskine karşı tedbirleri sıklaştırdı

Belediye Zabıta ekiplerimiz, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile birlikte koronavirüs tedbirleri kapsamında İlçemiz Kapalı Pazar yerinde;
📌Giriş çıkışların sağlıklı ve kurallara uygun sağlanması,
📌Esnaf ve pazar alışverişi yapan hemşehrilerimize maske ve eldiven dağıtımı gerçekleştirilmesi,
📌Sosyal mesafe kuralının önemi,
📌Hijyen standartlarında satış yapılmasına yönelik denetimler gerçekleştirdi.
Sağlığımız ve salgının yayılmasını önlemek adına tedbirlerimizi alıyor, bu doğrultuda çalışmalarımız aralıksız sürdürüyoruz.
Biz sizler için çalışıyoruz. Siz sağlığınız için #evdekal kuralına uyarak yürütülen çalışmalara destek olun.

BELEDİYEMİZDE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BELEDİYE BAŞKANIMIZ YUSUF CENGİZ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞİİR OKUMA VE RESİM YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
Mezarlık Duvarı Yapım Çalışmaları Devam Ediyor.
İlçemiz Yağlilar ve Karaçepis Mahallelerinde üzücü kazaların yaşandığı virajlara ekiplerimizce trafik aynası takılmıştır.
Belediye Başkanımız Yusuf Cengiz Bozören ve Karaçepiş mahallelerimiz ziyaret etti.
MAHARETLİ ELLER YAŞAM MERKEZİ MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI
Değirmenbaşı mahallemizdeyiz
İlçemizde Doğalgaz kurulumu altyapı çalışmalarına başlandı
Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemiz koordinesi ile gerçekleştirilen...
Belediye Başkanımız Sn Yusuf CENGİZ Erdel mahelle halkımızla bir araya geldiler.